Trulli

Når man har haft en kæreste i lang tid, så er det ganske normalt, at man begynder at have. mindre sex. Det er ikke noget, man behøves at bekymre sig om, men det er også sundt, hvis man prøver på at gøre noget for at få gang i sexlivet igen. Sex kan nemlig være en vigtig del af et forhold, og det er vigtigt for at holde intimiteten ved lige. I denne artikel kan du læse mere om, hvordan du kan få et bedre sexliv sammen med din partner.

passion

 

Tal med hinanden om det, som I kan lide

Vi kan alle lide forskellige ting, og man skal vide, hvad ens partner kan lide, hvis man skal være i stand til at tilfredsstille partneren korrekt. Det kan være, at I aldrig rigtig har været gode til at tale om, hvad I faktisk godt kan lide. Det kan f.eks. være, at din partner aldrig har vist, at du kan lige at blive hevet i håret eller lignende. Det er først noget, man finder ud af, når man har mod på at tale om det. Det kan også være meget frækt, at man fortæller hinanden, hvad man godt kunne tænke sig.

Du kan overraske med frækt undertøj

Når man har været sammen længe, så er det også ganske almindeligt, at man med tiden gør mindre ud af sig selv. Det er naturligvis heller ikke udseendet, der er vigtigt i et langt forhold, men det er alligevel udseendet, der har startet med at fange ens interesse. Det kan være, at du skal vise din partner, at du gerne vil gøre noget ud af dig selv for ham. Du kan f.eks. overraske ham ved en dag at have frækt undertøj på under dit eget tøj. Du kan f.eks. kigge på COTTELLI BLONDE PEEKABOO BABYDOLL PLUS SIZE.

pige i seng

 

Prøv med madsex

Der er mange ting, man kan prøve at eksperimentere med, hvis man gerne vil tænde gnisten i ens sexliv. Det kan f.eks. være, at I skal springe ud af at prøve madsex med hinanden. Det er noget, der virkelig er mange, som synes, er frækt.