Trulli

Flere og flere går rundt med dårligt selvværd. Det er nemlig afgjort en myte, at det kun er sådan noget, ungdommen må slås med. Dårligt selvværd kan desværre ramme os alle, og skal vi stole på statistikken, rammer det os i større grad end nogensinde før. 

Det kan der være mange grunde til, men en af de største må unægtelig være det faktum, at vi nu er mere forbundne med hele verden end nogensinde før. 

 Få en ny god vane

Få en ny og bedre vane

Så snart man er opmærksom på tankemønsteret, kan man heldigvis gå i gang med at bryde den vane, som det rent faktisk er at have dårligt selvværd. Erstat den gerne med en ny og modsat vane såsom hver morgen at sige noget positivt til dig selv i spejlet. Det kan føles mærkeligt, men meget forskning viser, at hjernen er fuldstændig ligeglad. Du kan praktisk talt gøre dig selv gladere og mere selvsikker. 

Har du mod på det, kan du sågar forsøge at tage snakken med et par gode venner eller nær familie. Du vil hurtigt opleve, at du ikke er den eneste, og at andre som regel kun tænker godt om dig.

Kvinde

Gør noget ved det

Til tider er det dårlige selvværd dog uløseligt bundet til en egenskab, en del af dit udseende eller lignende. Så kan det være sværere at løse ved bare at arbejde med hjernen. En løsning kan dog være at bruge det som drivkraft. Hvis det skyldes det faktum, at du ikke føler dig god til dit arbejde, så læg lidt ekstra timer og øv dig. Er der ligeledes en enkelt ting ved dit udseende, der nager, så kan det altså også lade sig gøre at ændre det. 

For eksempel er rigtig mange kede af det faktum, at de har fået rynker i en tidlig alder. Det kan der heldigvis nemt og enkelt gøres noget ved, da der i de fleste danske storbyer er mulighed for rynkebehandling. Bor du således i Vejle, vil du med garanti kunne finde rynkebehandling Vejle. Er det det, der skal til, før du får bedre selvværd og bedre livskvalitet, kan det være det hele værd.