Trulli

I en tid, hvor corona´en raser, så er det dejligt at kunne sidde hjemme og lære en masse.

For det er vigtigt, at blive opgraderet med ny viden, så Cv´et bliver styrket.

Det er også vigtigt – ikke mindst fordi, at mange virksomheder er under pres i øjeblikket, på grund af manglende omsætning – hvorfor mange medarbejdere risikerer at blive fyret.

Så i det lys – og selvfølgelig fordi, at du har lyst til at lære mere om et måske nyt emne for dig – så er det en god idé, at tage et kursus i influencer marketing

Sådan kursus kan eksempelvis indeholde viden om:

  • Hvordan du finder de bedste influencers?
  • Hvordan bruger du dit marketingbudget på den bedste måde?
  • Er der synergier indenfor influencer marketing, til andre marketingdiscipliner?
  • En detaljeret gennemgang af, hvordan du laver en influencer-kampagne med succes

Så du kommer på ingen måder til at kede dig. Faktisk vil du opleve det modsatte. Du vil nemlig blive udfordret på den måde, hvorpå, at du arbejder og tænker i dag. Du vil få sparring omkring, hvad der virker, eller ikke virker. 

Du kan også opnå at blive en specialist indenfor marketing. En rolle som både er spændende, men også kan gøre dig til en uundværlig medarbejder. 

Det gælder nemlig i al sin enkelthed om at nørde igennem på den geniale måde. Det er særdeles positivt ment. Du kan komme til at opleve, at deltage i sådan et online kursus er som at læse en god bog. Du kan få svært ved at lægge bogen (i dette tilfælde det online kursus) fra dig, selvom du har andre gøremål. Nu er du advaret 🙂

Sørg for at vælge et kursus, der går i dybden med influencer marketing. Der findes kurser, hvor der kun bliver skrabet let i overfladen – med det resultat, at du kan blive mere forvirret end, hvad godt er.