Trulli

Ja du læste rigtigt. Der stod glasfilt og miljøvæg. Det er ikke lige de to ord der er de mest kendte for hr. og fru Danmark når der skal tales vægmateriale og kvaliteter, men det skal vi have lavet om på, for de snyder muligvis sig selv for lækre vægge.

Få en mere modstandsdygtig væg med filt og væv

Mange har de senere år været tilbøjelig til at vælge en mere rå mur som man nok har valgt at fuldspartele nogle gange, slibe endnu flere gange, for derefter at grunde rigtig meget efter inde man så har malet 2-3 gange ovenpå. Det skaber også et rigtig lækkert og råt resultat i de fleste tilfælde men du står højest sandsynlig tilbage med den mest skrøbelige væg af dem alle.

Det mindste bump eller slag imod væggen vil lave et hak for altid og det er ganske ærgerligt at skulle gå og kigge på dagligt. Hvis du sagtens vil kunne se din ærgrelse for dig, så bør du tage et kig på muligheden for glasfilt og grundet filt i stedet. Du gør her din væg meget mere modstandsdygtig og du får stadig en lækker væg ud af det.

Skab dybde i dine vægge. Foto: Unsplash

Bæredygtig løsning og lethed der betaler sig

Kan du godt lide at tænke i de mere bæredygtige løsninger vil miljøvæv og skumtapet måske være den oplagte løsning for dig, men helt generelt får du altså en meget blødere væg, frem for en rå mur når du vælger at bruge filt eller væv på dine vægge.

Det er desuden blevet utrolig let at håndtere både filt og væv. Man kan måske mene at der er for meget arbejde i denne løsning, fordi man jo også skal grunde før man kan male her, men faktisk kan du købe filt, der allerede er grundet for dig inden du modtager det.