Trulli

Vi skal alle igennem en vis læringsproces i et bestemt antal år. Det former os som mennesker. Selvfølgelig fagligt, men også som mennesker. Det gør det på grund af de mennesker vi møder igennem de år, hvor vi studerer og tager uddannelser. Mange kæmper rigtig hårdt for at ramme det hele i skabet. Det er selvfølgelig rigtig hårdt og svært altid at ramme plet på afleveringerne og så videre. Hvis man dog alligevel er fast på at arbejde uendeligt hårdt i skolen osv., så kan man lige så godt forkæle sig selv ved siden af, så man ikke kun er stresset, men også glad. Denne artikel er selvfølgelig ikke kun for 12-talselever, men for alle der er presset på grund af skole eller andet lignende, der tager meget af ens tid. 

hjemmekontoret-hjem-arbejde-lektier

Hjælp til flotte afleveringer

Tro det eller lad vær, men det er stadigvæk gyldigt at aflevere nogle af sine afleveringer i hånden. Det bruges den dag i dag stadig mange steder. Hvis man vil score ekstra point ved lektoren og/eller være godt forberedt, er det ikke kun vigtigt, men også godt at have printeren i orden. Det vil sige at vide sig sikker på at den virker i det hele taget. Derefter skal man selvfølgelig tjekke om den har nok blæk, så du kan printe dine papirer. Det er dog dyrt mange steder. Desværre er økonomien ikke nem for studerende. Af den grund, kan det være svært at finansiere printerblæk. Der er heldigvis nogle der har taget stilling til netop dette. Det er nemlig Toner Land. Hos dem kan du og dine medstuderende købe blæk til printeren, som ikke er uoverskueligt dyr. Derudover vil du også være klar til din næste aflevering, som skal afleveres i hånden.

Negle-makeup-manicure-pige-kvinde

Selvforkælelse er vigtigt

Det er vigtigt at man når man laver noget der tager meget tid, passer på sig selv. Det kan nemt gøres via selvforkælelse hvor man gør og/eller køber noget som man gerne har ville gøre eller købe i noget tid. Det kan være at løbe en tur, rydde op på værelset, få klippet sit hår eller noget helt fjerde. Noget som mange gør i forvejen og andre overvejer at gøre er, at få en manicure. Det kan indebære at få ordnet hænder og negle, så de er flotte og sunde. Det kan også være at få lavet gel-negle. Det kan du for eksempel læse mere om her. Så kan du efter at have lavet noget der fik dig til at føle dig presset, gå ud og forkæle dig selv via en mini makeover. Det skader aldrig at passe på sig selv. Tværtimod faktisk. Det er rigtig godt både fysisk og mentalt for dig at passe på dig selv.