Trulli

Januar er ofte måneden hvor folk sætter sig noget for. Mange laver et nytårsforsæt som skal starte den 1 januar efter nytårsaften. De mest populære nytårsforsæt er vægttab og rygestop. Er dit nytårsforsæt det sidste nævnte, så får du her 3 gode råd til hvordan 2021 bliver året hvor du kvitter dine smøger for alvor. 

rygestop

Kold tyrker eller hjælpemidler? 

Der er flere forskellige måder at gribe et rygestop an på. Det er meget forskellige fra person til person, hvordan de helst vil stoppe med ryge. Mange prøver at tage en kold tyrker, men det er fakta at det er den absolut sværeste måde at stoppe på og mange falder desværre i igen med denne metode. Har du tidligere prøvet en kold tyrker men er faldet i igen, så vær ikke ked af det, det er der mange der gør. Nu er det tid til, at prøve noget andet. Det kan eksempelvis være e-cigaretter. Med e-cigaretter kan du stadig bibeholde din vane med at ”ryge” uden du udsætter din krop og dine lunger for mere skadeligt røg. Med en e-cigaret fra Joyetech får du en af de bedste e-cigaretter på markedet, chancen for at du kan stoppe med at ryge er derfor langt større nu. 

Vælg selv om du vil have nikotin i din E-cigaret

Med en e-cigaret fra Joyetech kan du selv vælge om du vil fortsætte med at indtage nikotinen eller om du vil starte ud med, at være nikotin fri. Du kan starte med, at vælge at få en mindre dosis nikotin end du plejer og på den måde trappe ud, af din afhængighed fra dine gamle smøger. Eller du kan vælge helt at stoppe med nikotinen ved simpelthen at lade vær med, at komme nikotin i din e-cigaret. Det er helt op til dig, hvad du føler er den bedste vej for dig til dit kommende rygestop.  

mand knækker cigaret

Hold fokus på dit rygestop 

Det er uden tvivl svært at stoppe med at ryge. Men hvis du holder dit fokus på dit rygestop og siger til dig selv, at du kan klare det her så kan du klare det og 2021 bliver året hvor du stopper med at ryge.