Profil

KITKURSUS

En kreativ tilgang til livet...


Nogen komponerer musik, nogen skriver digte, og nogle andre anlægger smukke haver, enkelte tænker store tanker, eller laver lange indviklede matematikstykker. Ens for alle er vores meget menneskelige trang til at sætte sig spor, og konstant flytte og ændre grænsen for vores formåen, og for de flestes vedkommende for at finde deres plads i denne store verden.


Jeg maler, ikke for noget bestemt og ikke ud fra nogen idelogi, men fordi jeg kan, eller rettere ikke kan lade være. Fra barnsben har den kreative tilgang til livet ført mig ud i alle mulige kunstneriske projekter og uddannelser, men maleriet har været en konstant faktor, fra min farmor gav mig de første oliepasteller, og min mormor gav mig stuearrest for at have rettet på hendes oliemaleri i en alder af 7 år.


I det smukke skovområde Bromme ved Sorø driver jeg en lille malerskole og har mit atelier. Her kommer både erfarne og nye malerglade kursister, der sammen med mig udforsker og udvikler deres passion, nogle med en professionel tilgang, andre med ønsket om at lære at male helt fra bunden.

Mit eget maleri er ud over det hele. Jeg inspireres af alt, lige fra musik til lagkager og selvfølgelig heste. Eventyret lader sig ikke skjule i mine malerier, bløde linjer og lange fortællinger, lag på lag og collager. Jeg arbejder lige gerne i akvarel, akryl eller oliepasteller.


Velkommen i min kreative verden!

Kit Albiniussen