Trulli

Synes du også, det er svært med de pæne negle? For mange er det at have fine negle en mindre videnskab. Bare det at holde neglene rene er for nogle svært, og hvis du så oveni har en dårlig vane med at bide negle, gør det det ikke meget nemmere. 

Dog er der råd at hente! Det er ikke umuligt at have flotte negle, og dette er i den grad værd at tilstræbe, fordi dine negle sender et signal udadtil. Pæne, velplejede negle signalerer, at du har styr på tilværelsen og har et vist overskud. Det er naturligvis dette indtryk, du bør tilstræbe at give til omverdenen.

Neglelak

Hav altid rene og velklippede negle

Det første sted at tage fat, hvis du gerne vil have pæne negle, er ift. den personlige hygiejne. Denne må være i top.

Sørg for at dine negle altid er rene. Dette kan du sørge for ved at vaske dem, når de er blevet beskidte. Her bør du være særligt opmærksom, hvis du har lavet noget fysisk arbejde, da der her nemt kan komme snavs op under neglene. 

Hvis det ikke er nok at vaske neglene med vand og sæbe, kan du forsøge at skrubbe dem med en neglebørste. Hvis dette heller ikke er nok, kan du fjerne det sidste skidt med en spids fil. 

I forhold til den gode hygiejne er det også vigtigt, at du sørger for at klippe dine negle regelmæssigt. Du bør undgå at bide negle eller pille i dine negle. Du kan også bruge en fil, hvis du foretrækker dette fremfor neglesaksen. 

Skal du bruge neglelak?

Når dine negle er rene, velplejede og pænt klippede, kan du overveje, om du har lyst til at gøre noget ekstra for, at dine negle skal være særligt fine. Dette kunne fx være at bruge neglelak. 

Mange synes, at det er rigtig flot med neglelak på neglene. Neglelakken kan både bruges som en pæn og neutral detalje, som viser, at du er et menneske med overskud. Dog kan neglelak også være en måde at udtrykke sig på, og lakken findes i mange vilde farver og varianter. 

Om du skal bruge neglelak, afhænger kun af, om det er noget, du har lyst til. Hvis du har det, er det bare med at få lakken sat frem og komme i gang. Hvis ikke kan du også sagtens lade være. Brugen af neglelak er et spørgsmål om smag og behag. 

Pige med flotte negle og hænder

Få ordnet dine hænder og negle professionelt

Hvis du gerne vil have nogle negle, som er ud over normalen for, hvad pæne negle er, så kan du få lavet dem professionelt. Her er mulighederne mange, og du kan selv være med til at bestemme, hvordan dine negle skal se ud.