Trulli

Hunden er menneskets bedste ven; derfor fortjener den alt, hvad den kan få. Som hundens ejer er du den eneste kilde til nye oplevelser i dens hverdag. Den er der altid for dig; nu får du chancen, for at give den noget godt igen. Hvis ikke din hund fortjener at blive forkælet, hvem fortjener det så?
Hundeseng

 

Hvorfor skal en hund have en hundekurv?

Du tænker måske, at en hund kan sove hvor som helst. Og det har du til en vis grad ret i; men det betyder ikke nødvendigvis, at en hund kan sove komfortabelt hvor som helst. Det kan godt være, at gulvet er belejligt at sove på, især fordi at vovsen altid kan være tæt på dig, men det gør nu noget lidt ekstra, hvis den har sin egen seng. Udover at det er behageligt for din hund at sove på noget blødt, er det også med til at give din hund sit eget private område. I dens egen seng kan den få ro; det kan også hjælpe dig med at få mere ro i din seng. 

Valg af design

Når du skal købe en hundeseng, er der nogle ting, som du skal overveje. Først skal du beslutte, om du vil have en kurv eller en madras til din hund. Forskellen ligger mest i, at kurvens høje kanter giver nogle hunde mere tryghed, og for andre handler det om den ekstra støtte, som de kan læne sig op af. Du kan frit vælge imellem farve og stil, men du bør købe størrelsen efter den måde, din hund sover på. Hvis din hund sover sammenkrøllet, behøver du ikke at købe ligeså stor en seng, som hvis din hund sover udstrakt. 

Valg af materiale

Skal du have en kurv, er det generelt anbefalet at den er lavet i plast. Den er nem at gøre ren, og har din hund tendens til at bide i kanter, undgår du, at kurven splintrer, og at din hund får splinter i tungen, som hvis kurven var lavet af træ. Skal du have en madras, er materialer af plast og nylon anbefalet, fordi det også er nemt at rengøre. Ellers er det også muligt at købe senge med betræk, som kan tages af og vaskes. 

Hund der sover på pude

Passer til enhver hund og ethvert hjem

Du kan finde hundesenge, der passer ind i ethvert rum, uanset hvilken stil du har designet værelset i. Så længe at sengen giver dem lov til at følge deres instinkt for at bygge en rede, er det en fin seng. Den kan nemt gøres personlig, blandt andet ved at tilkøbe små puder, som også kan være en kilde til ekstra komfort. Vil du forkæle din hund med den perfekte hundeseng? Så find den bedste online.