Trulli

Hvordan skal du leve dit liv? Hvad med at leve en holistisk tilværelse, hvor du søger at omfavne alle af livets små facetter. 

Hvor du ikke bare tænker på, hvordan du får succes og en fed økonomi, men hvor du magter at tænke langt flere komponenter ind i dit liv. 

Det gør du ved at anstrenge dig og ikke bare stille dig tilfreds, men ved at være på udkig efter det næste. Du gør det ved at udfordre livet og ved at suge alt det til dig, du overhovedet kan. 

Udsalg

Muligheden for en stærkere økonomi 

Har du f.eks. problemer med din økonomi eller problemer med at shoppe alt for meget tøj, så lad være med at vælte dig i overtræk eller bare at lefle for den trang. 

Tag i stedet problemet ved roden og undersøg det. Er det, fordi du mangler noget, at du kører dankortet så ofte igennem? Eller handler det om et faktisk behov for godt og varmt tøj? 

Du kunne prøve at finde andre måde at tilfredsstille din trang, finde andre måder at handle tøj på. Det kunne være med et outlet udsalg.

Her er tøjet billiger, men du finder meget af det samme som i butikkerne. Har du stadig trang til at gå i butikker på strøget, så er det måske der problemet ligger. 

Stå fast på din beslutning om at købe det tøj, du rent faktisk har råd til. Og se, hvordan det giver dig en større frihed i livet 

Crossfit

Motion som en del af livet

Når det kommer til motion, er det typisk ikke overforbruget, der hærger. Det vil typisk være den manglende motion, den manglende trang til motion, som du har svært ved at komme ud over. 

Med en holistisk tankegang vil motionen ikke være noget, du skal udføre for at opnå et mål.

Motionen skal du se som en del af livet. Motionen er ikke noget du gør, fordi du gerne vil komme i god form, men noget du gør, fordi du lever. 

Hvis din indstilling er på motion som en del af livet, bliver din crossfit træning pludselig noget nemmere at tilgå. Prøv dig ad, næste gang du skal til crossfit. 

Find en crossfittræning nær dig på crosstrainerguiden.dk.

Det her var to eksempler på, hvordan du kan bruge dit mindset på at ændre, hvordan du ser på verden ved at tænke dine handlinger ind i et større billede. Prøv det næste gang, du stilles for et dilemma eller en svær situation.