Trulli

Grimme fliser er træls. Især fordi det som regel også betyder, at de er usunde og uholdbare. Heldigvis behøver du ikke grave dybt i lommerne for at købe nye fliser. Dine gamle fliser bliver nemlig perfekte igen, med en professionel fliserens. 

Fliserne op til din hoveddør eller til din indkørsel er synlige for alle, der har deres daglige gang forbi dit hus – inklusiv dig selv. Derimod er det nok mest dig selv, der bemærker fliserne på din terrasse. Hvordan har de det? Indbyder de til bare fødder på en varm sommerdag?  

Det er en virkelig god idé at få renset sine fliser en gang imellem. Det er der både praktiske, æstetiske og økonomiske årsager til. Og der er faktisk også en årsag, der handler om klimaet! 

Fliserens er økonomisk og økologisk 

Bestil en fliserens hos Algekvit og spar pengene på nye fliser. Dine fliser kan faktisk holde mange år endnu, hvis bare du får fjernet de usunde belægninger, og de får en gang imprægnering. 

Derfor er det også den klimavenlige løsning at få renset sine fliser. I stedet for at få nye fliser, bliver de gamle genbrugt. De bliver shinet op og er faktisk så gode som nye efter en rens.  

Fliserens fra A til C  

Det er altså fornuftigt at investere i en fliserens. Hvis du alligevel lige vil være helt sikker på, hvad det er, du investerer i, forklarer vi dig her, hvordan en fliserens forløber. Der er 3 simple steps: 

  • Dine fliser renses med det specielle udstyr, firmaet har. Det er designet til effektivt og grundigt at rense dine fliser for belægning af enhver art. Du slipper af med alger, eventuelle sygdomme og belægninger af fx mos, og dine fliser bliver efterladt med en smuk overflade. Og den er ikke bare smuk, den er også sundere og holder længere. 
  • Herefter skal fliserne have en omgang desinficering. Det hjælper til, at belægninger der befinder sig under selve overfladen, også bliver udryddet. 
  • Imprægnering af fliser er det tredje step. Det skal til, for at dine fliser bedre kan modstå fugt og vand, og så virker det faktisk også imod syreregn.