Trulli

Førhen da man købte telefoner, var der ikke det store behov for at købe ekstra tilbehør i alverdens afskygninger, men det var i den tid inden der fandtes smartphone og nu kan det ikke nærmest ikke lade sig gøre at dække sig ind med tilbehør som f.eks. covers- og panserglas fra start.

Udnyt de mange fordele der kan følge med dit panserglas

Det er ikke noget man tænker over når man køber sig en ny smartphone, for vi ved alle at det bare er sådan at når vi køber en ny smartphone, så kræver det i samme ombæring at man også anskaffer sig et panserglas og et godt cover der passer lige til ens egne behov.

PanzerGlass er de førende på markedet indenfor innovative løsninger, hvad angår panserglas og antibakteriel rens til skærme. Her er der set på de udfordringer vi har i hverdagen, når vi bruger en smartphone og ud fra de undersøgelser er der blevet udviklet på løsninger, der kan gøre hverdagen mere fri for de udfordringer.

Undgå at nogen læser med. Foto: Unsplash

Et panserglas der både beskytter din smartphone og har andre funktioner

Den primære funktion som et panserglas har er selvsagt at der skal beskyttes bedst muligt. Når du har et ordentligt panserglas på din skærm, risikerer du ikke på samme måde at din skærm splinter i tusind stykker, som en iPhone vil gøre uden et panserglas ved selv de mindste fald på et hårdt underlag.

En reparation af skærmen kan koste dig langt mere end et panserglas og det er derfor en rigtig god investering at montere et panserglas med det samme man erhverver sig en smartphone. Det er ikke svært at montere et panserglas og det tager ingen tid at gøre.

Udover den primære funktion er der kommet flere funktioner til som f.eks. det der kaldes et privacy filter. Det gør det svært for at andre end dig selv at se hvad der står på skærmen.