Trulli

Babyrytmik er sund læring og stimulering for din baby og giver baby en super forudsætning for at udvikle sig positivt mentalt som motorisk allerede fra et tidligt tidspunkt i livet, og ikke mindst med den viden i bagagen at den tidlige udvikling er meget afgørende for barnets udvikling senere i livet. Babyrytmik er derfor en godt sted at investere i dit barns fremtid.

baby velvære og fordybelse

Hvad er det babyrytmik kan, som er så godt for din baby?

Babyrytmik har et fokus på tre primære sanser, som er en afgørende forudsætning og et fundament for din babys fin- samt grovmotorik. Det drejer sig om labyrint-, føle-, muskel-ledsansen. Disse tre sanser danner grundlag for en hel del motoriske færdigheder, som kommer efter babystadiet.

For eksempel evnen til at kunne binde sine snørebånd, cykle, sparke med bold og drible og meget mere. Alt sammen egenskaber, som giver glæde og frihed, fordi det er dejligt at kunne bruge sin krop, og det er også dejligt at kunne bruge disse motoriske evner for sig selv, og sammen med andre, og også gør, at man kan være med på niveau med sine jævnaldrende. 

Babyrytmik kan findes på rytmik amager.

Hvordan foregår en lektion i babyrytmik for dig og din baby?

For det første er det selvfølgelig kva din babys alder en fællesoplevelse, som både du og din baby kan nyde sammen med hinanden og med andre babyer og deres forældre.

Babyrytmisk er en musisk oplevelse og i vil kunne få en dejlig stund med sang, musik og rytme.

Ikke mindst rytmen er i centrum til babyrytmik. Rent praktisk så vil vi ved hjælp af forskellige små instrumenter lade rytmen være det centrale i rytmiktimen og oveni det fylder vi forskellige ting på. Alt sammen ting, som barnet oplever og sanser og finder ud af mere om sig selv og barnet lærer sig selv at kende.

Udover at man fokuserer på stimulering af de tre sanser, så arbejder vi også med at skabe forudsigelighed og styrke evnen til fordybelse og nærvær på en måde, hvor det er trygt for barnet, og munder ud i, at barnet udvikler kropsbevidsthed, som skaber grundlag for motoriske færdigheder barnet kan bruge for sig selv og i sammen med andre.

Babyglæde

Alle kan komme til babyrytmik 

Tit er det mødre eller fædre med deres baby, men vi ser også tit 

bedsteforældre, ældre søskende, tvillinger, mostre og nogengange hele mødregrupper der er til babyrytmik sammen.